HURTIG KUNDESERVICE

VI ELSKER GLADE KUNDER

GRATIS FRAGT

VED KØB OVER 399,-

FULD RETURRET

40 DAGE EFTER KØB

Om PhoneSkinz

Vores koncept

Vi ønsker altid at kunne tilbyde vores kunder de bedste produkter til de bedste priser på markedet. Det betyder, at du hos PhoneSkinz kan få originale skins i fantastisk kvalitet til priser, der er så gode, det er svært at tro på. Vores produkter er højtelskede af både privat- og erhvervskunder, og vores gode service følger selvfølgelig med ethvert køb. Vi står inde for alle de produkter, vi tilbyder, og vi benytter dem på vores egne telefoner og tablets for det lækre look og beskyttelse i topkvalitet.

Skins er en banebrydende teknologi, der monteres for at beskytte din yndlingselektronik mod stød og ridser – men det er bestemt ikke den eneste funktion. Med skins fra PhoneSkinz kan du genopfriske looket på din smartphone eller tablet med en ny farve, et spændende mønster eller et lækkert, glat design, så den elektronik, du bruger hver dag, altid følger med og afspejler din personlige stil, uanset hvilken æstetik du går efter.

Skins til din smartphone, tablet og MacBook

Vælg et Full Body skin, der er specielt fremstillet til lige netop din smartphone. Det betyder, at dit udvalgte skin sidder så perfekt på din enhed, som hvis du havde købt den sådan – men det bedste ved det hele er, at du nemt selv kan påsætte nye skins og tage dem af med den specielle og unikke ’Air Release’-teknologi, som afhjælper luftbobler ved montering, så dit skin altid sidder helt tæt.

Mulighederne er uendelige med vores store – og altid voksende – udvalg af flotte skins, som du kan bruge på din smartphone, din tablet eller din MacBook enhed, der giver dig mulighed for at ændre udseendet på den teknologi, du bruger i din hverdag, så du aldrig kommer til at kede dig! Samtidigt opnår du en helt fænomenal beskyttelse, der sikrer dig mod ridser og stød – den slags skrammer, som er superærgerlige at opleve, når man bruger mange penge på sin elektronik. Det forstår vi fuldt ud hos PhoneSkinz, og derfor ønsker vi kun at tilbyde vores kunder den mest innovative og beskyttende teknologi på markedet!

Om PhoneSkinz

PhoneSkinz blev grundlagt i 2017 i Køge, og vi er derfor stolte af at kunne indtage det danske mobilmarked med et friskt pust, og et helt nyt og innovativt koncept. Virksomheden består af to iværksættere med stor erfaring indenfor forbrugerelektronik – og derfor har vi også glædet os til at dele al den nyeste teknologi indenfor skins med de danske forbrugere, så de kan beskytte deres elskede elektronik på en anderledes og nytænkende måde. Det er derfor vores fornemste opgave at bringe denne teknologi til det danske marked til en pris, der er helt umulig at sige nej til – og selvfølgelig er vores gode service inkluderet i ethvert køb, du foretager dig hos os!

Som de to selverklærede elektroniknørder, vi er, har vi gennem flere år fulgt udviklingen af den nye teknologi i udlandet, og derfor har vi nu muligheden for at præsentere de danske forbrugere for banebrydende, innovative koncepter fra hele verden! Hos PhoneSkinz følger vi altid de nyeste trends og samler inspiration, der gør det muligt hele tiden at forny og udvikle på det udvalg af skins, som vi tilbyder vores kunder. Det indebærer, at vi løbende kontakter virksomheder i udlandet i håb om at finde de bedste produkter, der er på markedet, som vi efterfølgende tester og for at sikre, at kvaliteten er høj nok til vores kunder. Som de første i Danmark kan vi derfor tilbyde skins i de bedste materialer, grundet et tæt samarbejde med vores producent i USA.

Skins til elektronik i topkvalitet

Vores kunder er naturligvis hele fundamentet for vores forretning og store succes – derfor er jeres ønsker og behov i højsædet, når vi udvælger de produkter, vi tilbyder her hos PhoneSkinz. Vi vil tilbyde den bedste kvalitet og beskyttelse til din smartphone, tablet og MacBook, så du ikke skal bekymre dig om at skade den elektronik, du har brug for i din hverdag. Endnu mere fantastisk er det, at du samtidigt kan ændre dit looket med skins, der er nemme at sætte på og tage af, passer din enhed perfekt og kan købes hos os til de skarpeste priser, du finder i Danmark!

Du er sikret en fantastisk service hos PhoneSkinz, hvor vi altid vil gøre vores bedste for, at du får en unik og særlig oplevelse. Fordi vi har stor viden om og erfaring indenfor reparation af forbrugerelektronik, så ved vi, at det allervigtigste for kunderne er, at produktet virker! Derfor garanterer vi naturligvis, at vores kunder kun vil få den bedste oplevelse hos PhoneSkinz gennem skarp kvalitetskontrol og test af produkterne.

Liquid error: Could not find asset snippets/eu-cookie-banner-app.liquid