Bedre service til alle kunder! Alle kan være med på vores koncept!

Er du bange for selv at montere folien på din smartphone? 

Nu tilbyder vi montering på alle vores produkter!

Ved hvert produkt er der nu tilføjet 2 valgmulighder.

(tilføj skærmbeskytter)

(køb med montering)

Køb med montering, gør det mere overskueligt for en mindre gruppe kunder, der ikke selv har lyst til at rode med folien, selvom det er blevet designet til at alle typer mennesker kan montere det helt uden problemer, hvis de blot følger instruktionerne på emballagen eller her på shoppen, men men... 

Det betyder muligvis ikke, at vi af den grund ikke kan yde en bedre service? Kunder er altid første prioritet, vi stræber for at gøre vores koncept nemt for alle typer mennesker! 

Køb med montering

Hvordan fungere det?

Tilføj (køb med montering) når du skal til at købe et produkt.

Når du har betalt for ordren, fremsender vi en returlabel sendes pr. e-mail og skal printes ud på egen printer og derefter tapes forsvarligt på returpakken. Pakken kan således blot afleveres på posthuset eller i døgnposten. Denne email vil blive sendt ud samme dag som produktet er købt, men da dette er en manuelt process, kan vi ikke sige præcist hvornår på dagen det sker. Hvis det dog er noget som haster, beder vi dig om at kontakte vores kundeservice på 91 99 50 50 efter køb af label for at gøre opmærksom på dette. Så kan vi typisk fremsende pakkelabel på email inden for meget kort tid.

Har du ikke en printer kan du dog nøjes med at skrive numrene ned på et stykke papir og placere det på pakken du skal sende din smartphone/tablet/computer med.

Vi anbefaler at du sætter din smartphone/tablet/computer ned i original kassen der medfølger når du køber den fra ny, da original kassen er designet til at beskytte enheden under fragtprocessen.

Så snart vi har modtaget din enhed, påbegynder vi straks folie monteringen på din smartphone/tablet/computer.

Din enhed vil som reelt stå klar allerede inden for 15-20 min. og klar til at blive sendt retur til kunden, typisk samme dag.